Plattegrond

Adres Portugal:
Quinta do Pisâo
3400/384 Avô
telefoon: 00351-968422647
Email: marionderuiter@gmail.com


De coordinaten: 40 17'03.23 N 7 53'55.29 W

Fly-drive

Goedkope vluchten zijn er vanaf Brussel met Brussel airlines, Weeze (achter Nijmegen richting Düsseldorf) en Eindhoven met Ryanair en vanaf Amsterdam met Transavia en KLM. Indien u met een fly-drive komt houdt u er dan rekening mee dat u op het vliegveld gemiddeld een uur bezig bent met de auto te huren. padTer informatie: u kunt enkel een auto huren wanneer u in het bezit bent van een creditcard. Met een vlucht of fly-drive naar Porto of Lissabon is het respectievelijk 200/250 km ten noorden of ten zuiden van Avô. Van Lissabon of Porto tolweg richting Coimbra, vanaf Coimbra de IP3 richting Viseu/Quarda, dan afslaan IC6 richting Oliveira do Hospital , deze weg gaat over in de N17. Bij Vendas de Galizes, 8 km voordat u Oliveira do Hospital bereikt (vanaf Coimbra), rechts afslag N230 richting Avô nemen. In Avô de brug over, dan gelijk rechtsaf (T-splitsing), dan vervolgens linksaf bij volgende T-splitsing richting Pomares. De weg loopt links van de rivier, ongeveer 1 km verder maakt de weg een bocht naar links, hier neemt u links een geasfalteerde weg naar boven met het bordje: Avô/Aldeia das Dez 4300 meter. Deze weg heeft een paar haarspeldbochten, boven aangekomen (20 meter voordat het asfalt waar u op rijdt ophoudt) eerste rechts, een weg van grindcement naar boven. Dit is de weg naar het huis, na ongeveer 200 meter rijden bent u er. De laatste weg is vrij steil, het beste kunt u uw auto in de eerste versnelling zetten en het eerste stuk van 10 meter vaart maken en dan rustig verder naar boven rijden. Elk type auto komt boven, ook de kleintjes, zonder dat het nodig is te gaan spinnen met de wielen.

Eurolines bussen

Met de bus: Eurolines vertrekt van diverse steden in Nederland naar Oliveira d'Hospital, iedere dinsdag en vrijdag. Bij het stoppunt in het cafeetje kunt u vragen of ze een taxi bellen. Wij halen u dan op of u kunt een taxi bellen. Kosten ongeveer €15,- .

Vanaf vliegveld

Vanaf vliegveld Lissabon of Porto neemt u de trein of bus naar Coimbra en daar stapt u over op de bus naar Vendas de Galizes, die vertrekt vanaf het busstation in Coimbra. In Vendas aangekomen een taxi bellen of wij komen u halen. Pas op: er is ook een andere Quinta do Pisâo, die ligt echter niet in de gemeente Avô. Taxichauffeurs willen zich wel eens vergissen.